COVID-19 beleid Foto Rooijmans

We leven op het moment in onzekere en vreemde tijden. Het raakt ons allemaal. We willen jou via deze weg graag op de hoogte brengen hoe Foto Rooijmans met de situatie omgaat.

In deze bijzondere tijd kan het gebeuren dat zaken iets anders gaan dan je van ons gewend bent. We hopen dat je hier begrip voor hebt.

  • Onze winkel is alleen geopend voor het maken van pasfoto’s, afhalen van online bestellingen, reparaties en als GLS pakketshop. Dit dient allemaal op afspraak te gaan.
  • Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. We willen je vragen de gepaste afstand te bewaren van circa 1,5 meter en een mondkapje te dragen.
  • Ben je verkouden of hoest je? Dan vragen we je om je aankoop online te doen of uit te stellen, zodat de gezondheid van onze medewerkers niet in gevaar gebracht wordt.

Maandag t/m Vrijdag 10:00-12:30 en 13:30-18:00, Zaterdag 10:00-17:00

Wij proberen al onze prijzen up-to-date te houden, maar zullen hier niet altijd in slagen vanwege ons kleine, maar gemotiveerde team. Vraag daarom altijd naar de laagste prijs voordat je een bestelling doet, wij kunnen prijzen direct aanpassen en streven er naar om tijdens openingsuren binnen 30 minuten te reageren.

  • Eenmaal een bestelling gedaan? Dan sturen wij de bestelling verzekerd op en leiden wij alles in goede banen.
  • De bezorgers leveren de goederen tot aan de deur maar zullen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand bewaren zodat er geen direct contact met je is.
  • Door de situatie kan het voorkomen dat je bestelling vertraging oploopt, wij hopen op je begrip.

Verzending

Er wordt momenteel nog bezorgd in alle gebieden.

Afhalen

Afhalen blijft mogelijk in de winkel. Hierbij gaat het om online bestelde artikelen waarbij voor de optie ‘Afhalen” is gekozen.

Wij streven er naar om tijdens openingsuren binnen 30 minuten te reageren via mail (fotorooijmans@hotmail.com) en direct te reageren per telefoon (+31(0)495494890).

Scroll naar top
Stel je vraag