Swarovski SLC verrekijker

Swarovski verrekijker slc aanbieding

Bewezen kwaliteit sinds 1989

Van oudsher zoekt de mens steeds naar manieren om in harmonie samen te leven met de natuur. Vogels en andere dieren observeren is een haast perfecte manier om in deze basisbehoefte te voorzien. de kennis en ervaring die zijn opgedaan bij het observeren van de natuur geeft de mens door van generatie op generatie. Hetzelfde geldt voor Swarovski Optik, met als beste voorbeeld de SLC familie. Sinds 1989 vertrouwen natuurliefhebbers op deze robuuste verrekijker, van een uitstekende optische kwaliteit, die voortdurend verder ontwikkeld wordt. 

In het hectische alledaagse leven is het heerlijk om tijdens het observeren van de natuur eindelijk eens tijd voor jezelf te hebben. Vooral als je er in de vroege ochtend of tegen de avond op uit trekt. Op zulke momenten zie je een nieuwe dag aanbreken of langzaam ten einde lopen en geniet je ten volle van de schoonheid van de omgeving. 

 

Voor veel natuurliefhebbers maakt een SLC-verrekijker onlosmakelijk deel uit van die traditie.

En terecht, want ze kunnen vertrouwen op de bewezen kwaliteiten van hun Swarovski Optik SLC-verrekijker: Robuust voor dagelijks gebruik en geschikt voor zelfs de meest ongunstige weersomstandigheden. Neem de uitstekende optische prestaties van de SLC 56 bijvoorbeeld, die vooral tot hun recht komen in de schemering en in moeilijke lichtomstandigheden. Natuurliefhebbers met een SLC-verrekijker weten gewoon dat ze de juiste keuze hebben gemaakt. 

swarovski slc 10x42

Perfectie ontmoet traditie

Productontwikkeling bij Swarovski Optik kun je vergelijken met tandwielen die in elkaar grijpen. Van het een komt het ander. Aan het eind van het proces staat er een product met optische kwaliteiten, ergonomisch design en materialen en perfect in harmonie zijn.

High Definition

Talloze producten worden tegenwoordig aangemerkt als “HD”, maar wat houdt dit eigenlijk in als het gaat om optische prestaties? Bij SLC-verrekijkers betekent dit een zeer innovatief optisch ontwerp, gecombineerd met fluoridehoudende lenzen die storende kleurranden tot een minimum beperken. Dit maakt maximale kleurechtheid mogelijk en zorgt voor een aanzienlijk verbeterde resolutie en contrast. Swarovski Optik zet daarmee een nieuwe, baanbrekende HD-standaard die zijn gelijke niet kent. 

Wat zijn de voordelen van HD-glas?

Het HD optisch systeem in de SLC-verrekijkers geeft een extreem contrastrijk beeld met natuurlijke kleuren en haarscherpe contouren. Zo kun je cruciale details nog beter onderscheiden.

                Links met HD-optiek                                    Rechts zonder HD-optiek

Groot gezichtsveld

Onze grootste uitdaging is de combinatie van het grootst mogelijke gezichtsveld met absolute scherpte tot aan de randen. als we hierin slagen, kunnen we spreken van een perfecte optische prestatie waarvan ook brildragers optimaal kunnen profiteren dankzij de individueel instelbare draaidoppen.

Wat zijn de voordelen een groot gezichtsveld?

Een groot gezichtsveld is dé succesfactor in snel veranderende kijksituaties. het laat je belangrijke details aan de rand van het gezichtsveld nog beter onderscheiden en beter kunt zien onder ongunstige lichtomstandigheden.

    Links maximaal gezichtveld                             Rechts standaard gezichtsveld

Meer informatie over de Swarovski SLC? Neem contact met ons op:

[contact-form-7 id="2083" title="Contactformulier 1"]
Scroll naar top
Bekijk uw spam wanneer u doordeweeks niet binnen 1 dag reactie krijgt
Stel je vraag