Assortiment telescopen/ spotting scope - Foto Rooijmans

Waarom wij geen webshop hebben

Foto Rooijmans kiest er bewust voor om geen webshop te hebben. Dit doen wij omdat ons team te klein is om zich continue bezig te houden met het onderhouden van onze website en het controleren van de prijzen. Wij hebben de laagste prijzen van Nederland en België, waardoor je er altijd vanuit kan gaan dat je bij ons het minste betaalt voor de beste service. 

Dit houdt niet dat je geen online bestelling kunt doen bij ons. Op deze pagina kan je per merk bekijken welke verrekijkers en telescopen wij op voorraad hebben. Wanneer je een bepaalde verrekijker of  telescoop/ spotting scope wilt kopen, kan je hierover mailen op h.rooijmans1@chello.nl of via Contactformulier onder op deze pagina of de contactpagina, of bellen op +31 (0)495-494890 . 

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkel, waar je verrekijkers en telescopen kunt vergelijken uit een assortiment van meer dan 200 verrekijkers en telescopen, waarbij je een advies op maat krijgt. Dit geeft voor ons ook de voorkeur, omdat wij hierdoor onze klanten op een betere en uitgebreidere manier kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Een verrekijker en telescoop/ spotting scope zijn duurzame aankopen, waar je meerdere jaren plezier van wilt hebben en hierdoor is het belangrijk dat je voor jouw persoonlijk de juiste verrekijker of telescoop kiest. 

Henri Rooijmans Foto Rooijmans Budel verrekijkers

Swarovski

Lees meer

Leica

Lees meer

Zeiss

Lees meer

Opticron

lees meer

Vortex

Lees meer

Bushnell

Lees meer

Meopta

Lees meer

Kowa

lees meer

Konus

Lees meer

Outdoor Club

Lees meer

Vanguard

Lees meer

Nikon

lees meer

Zit er een bepaald model niet tussen, maar wil je deze wel graag tegen de laagste prijs van Nederland en België kopen? Vul dan het onderstaande contactformulier in om een aanvraag te doen. 

Contactformulier

[contact-form-7 id="2083" title="Contactformulier 1"]
Scroll naar top
Bekijk uw spam wanneer u doordeweeks niet binnen 1 dag reactie krijgt
Stel je vraag