Assortiment Verrekijkers,
telescopen, camera's,
Lenzen, Tassen, Filters,
lijsten, filters, statieven

Waarom wij geen prijzen online hebben

Foto Rooijmans kiest er bewust voor om een webshop te hebben zonder prijzen. Dit doen wij omdat ons team te klein is om zich continue bezig te houden met het onderhouden van onze website en het controleren van de prijzen. Wij hanteren vrijwel altijd de laagste prijzen van Nederland en België, waardoor je er vanuit kan gaan dat je bij ons het minste betaalt voor de beste service. 

Dit houdt niet in dat je geen online bestelling kunt doen bij ons. Op deze pagina kan je ons assortiment zien. Mocht je een bepaald product niet kunnen vinden, dan kunnen we deze eventueel voor je bestellen.

Wanneer je een bepaald product wilt kopen of bestellen, kan je hierover mailen op fotorooijmans@hotmail.com of via Contactformulier onder op deze pagina of de Contactpagina, of bellen op +31 (0)495-494890 .  

Bij concrete interesse passen wij de prijs van het desbetreffend product aan en kan je deze op de normale webshop methode kopen.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkel, waar je verrekijkers kunt vergelijken uit een assortiment van meer dan 200 verrekijkers en je een advies op maat krijgt. 

Dit geeft voor ons ook de mogelijkheid om onze klanten op een betere en uitgebreidere manier te helpen bij het maken van de juiste keuze

Een verrekijker is over het algemeen een duurzame aankoop, waar je meerdere jaren plezier van wilt hebben en hierdoor is het belangrijk dat je voor jou persoonlijk de juiste verrekijker kiest. 

Henri Rooijmans Foto Rooijmans Budel verrekijkers
Max Rooijmans foto rooijmans telefotografie

Onze top merken

Zit er een bepaald model niet tussen, maar wil je deze wel graag tegen de laagste prijs van Nederland en België kopen? Vul dan het onderstaande contactformulier in om een aanvraag te doen.

Contactformulier

    Scroll naar top
    Stel je vraag