"Ik geef mijn klanten dezelfde service die ikzelf ook zou willen"

- Henri Rooijmans, Foto Rooijmans

Foto Rooijmans Budel

In 1985 opende Henri Rooijmans samen met zijn vrouw Annemarie de deuren van Foto Rooijmans. Enthousiast en gedreven startte hij dit avontuur als een jonge zwaluw die een lange reis zou gaan maken. Hij begon met het verkopen van fototoestellen en het ontwikkelen van foto’s.

Door het succes nam hij in 1993 Roland Wolters en in 1997 Maria Nijs in dienst en was het huidige team van Foto Rooijmans compleet. 

Door veranderingen in de fotowereld, besloot Henri Rooijmans zich te specialiseren in zijn hobby, vogels observeren. Foto Rooijmans is nu uitgegroeid tot een van de grootste verrekijker winkels van de Benelux. 

Met een assortiment van 250 verschillende verrekijkers en telescopen, kan er gezegd worden dat de hobby van Henri een beetje uit de hand is gelopen. 

Binnen dit assortiment verrekijkers en telescopen zijn merken als SwarovskiLeicaZeissBushnellVortex, Kowa, Meopta, en Opticron stevig vertegenwoordigd.  

Door het grote assortiment, de goede service en de lage prijzen komen onze klanten van Groningen tot aan Madrid en van Amsterdam tot ver in Duitsland om zich te laten adviseren en een verrekijker of spotting scope te kopen.

Vooral het adviseren neemt het team van Foto Rooijmans serieus. Een verrekijker gaat lang mee, dus is het van belang de juiste keuze te maken en de klant met een tevreden gevoel naar huis te sturen.

Ondanks de specialisatie in verrekijkers en telescopen heeft Foto Rooijmans nog steeds een behoorlijk assortiment in camera’s en lenzen. Hierdoor is er bij Foto Rooijmans ruime keuze voor iedereen die liefhebber is van fotografie of het observeren van vogels.


"Het geeft mij enorme voldoening wanneer een klant tevreden naar huis gaat"

- Roland Wolters, Foto Rooijmans

Advies op maat

Bij Foto Rooijmans vinden wij het belangrijk dat onze klanten met een tevreden gevoel naar huis gaan. Hierdoor nemen wij een goed en op maat gemaakt advies serieus.

Op maat gemaakt houdt in dat wij rekening houden met jouw behoeftes, van prijsklasse tot comfort en van contrast tot gewicht, al jouw eisen  nemen wij serieus en zullen hier op inspelen door een advies op maat te geven.  Je kan bij Foto Rooijmans uit een assortiment van meer dan 250 verrekijkers en telescopen kiezen en vergelijken, waarbij merken als Swarovski, Leica, Zeiss, Opticron, Vortex, Bushnell, Bynolyt, Steiner, Meopta en Kowa stevig zijn vertegenwoordigd. Wij zullen jou hierin begeleiden om tot een juiste aankoop te komen.

Service na de aankoop

Bij ons stopt de service niet wanneer je een aankoop hebt gedaan. Ook de service na de aankoop bij Foto Rooijmans nemen wij serieus.

Wij zullen altijd voor jou klaarstaan wanneer er vragen of complicaties zijn. Wanneer geen garantie kan worden geclaimd zullen wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden en er voor zorgen dat alles goed wordt opgelost. Dit maken wij mogelijk door onze ervaring, kennis en goede banden die wij de afgelopen 35 jaar hebben opgebouwd.

De laagste prijs

Ook Foto Rooijmans is zich bewust van de transparantie van het internet. Een fysieke winkel houdt niet alleen de klant voor de gek, maar ook zichzelf zodra hij/ zij niet meegaat met de online prijzen.

Hierdoor hanteren wij met camera’s en objectieven de laagste prijs van de grote Nederlandse online aanbieders. Met verrekijkers en telescopen gaan wij in de meeste gevallen zelfs nog een stuk onder de laagste online prijs, waardoor wij het voordeligste adres van Nederland en België zijn en dit is inclusief een hoogwaardige service en goed advies.

Waarom Foto Rooijmans?

  • Deskundig advies
  • Laagste prijs
  • Uitgebreid assortiment
  • Uitstekende aftersales
  • Bij ons koopt u veilig
  • Gratis parkeren
  • Geen stadse verkeerssituaties
  • Afhalen en bezorgen
  • De Mogelijkheid om te vergelijken
  • En uiteraard een gratis kopje koffie of thee


"Een klant verdient ook een goede service nadat de aankoop is gedaan"

- Max Rooijmans, Foto Rooijmans

Scroll naar top
Bekijk uw spam wanneer u doordeweeks niet binnen 1 dag reactie krijgt
Stel je vraag