Waarom een telescoop in een fysieke winkel kopen? - Foto Rooijmans

Vaak is de aankoop van een telescoop een duurzame aankoop, waar je meerdere jaren plezier van wilt hebben. Hierdoor is het belangrijk dat je volledig achter de keuze staat die je maakt en er ook zeker van bent dat dit de juiste is voor het geen waarvoor je de telescoop wilt gebruiken. Wij bij Foto Rooijmans raden jou daarom aan om verschillende telescopen met elkaar te vergelijken in onze fysieke winkel, waardoor je de verschillen goed met elkaar kunt vergelijken en tot een juiste keuze komt, waar je geen spijt van gaat krijgen. Deze verschillen liggen in de kleur, scherpte, contrast en helderheid van het beeld, maar ook de handligging en het materiaalgebruik van de verrekijker. Deze verschillen kunnen door elke individu anders worden ervaren en daarom zijn de online testen niet de maatstaf voor elke persoon. 

Een groot en breed assortiment

Bij Foto Rooijmans in Budel kan je uit een groot en breed assortiment verrekijkers en telescopen vergelijken. Foto Rooijmans heeft een assortiment van meer dan 200 verrekijker en telescopen. Binnen dit assortiment heb je keuze uit verschillende vergrotingen, diameter vergrotingen en prijsklassen. Merken als Swarovski, Leica, Zeiss, Bushnell, Vortex, Opticron, Bynolyt, Kowa en Steiner zijn stevig vertegenwoordigd.  

Deskundig advies

Bij Foto Rooijmans in Budel kan je rekenen op een uitgebreid en deskundig advies. Foto Rooijmans bestaat al meer dan 34 jaar en heeft hierdoor veel kennis en ervaring weten te vergaren. Deze ervaring en kennis delen wij graag met onze klanten. 

Advies op maat

Bij Foto Rooijmans in Budel nemen wij uitgebreid de tijd om onze klanten zo goed als mogelijk te helpen en begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Wij houden hierbij rekening met de behoeftes van onze klanten en proberen hierop in te spelen door de kennis en ervaring die wij hebben te verwerken in een advies op maat. 

Top service en Aftersales

Bij Foto Rooijmans stopt de service niet wanneer je de aankoop hebt gedaan, ook na de aankoop staan wij altijd voor jou klaar. Dit houdt in dat wij ons volledig inzetten om jouw vragen of problemen op te lossen én dit op een voor jou meest gunstige manier. 

De laagste prijs van Nederland en België

Bij Foto Rooijmans in Budel hanteren we de laagste prijs van Nederland en België voor verrekijkers en telescopen. Hierdoor kan je rekenen op een uitgebreid advies, goede service en betaal je daarbij de laagste prijs van Nederland en België voor verrekijkers en telescopen. 

Scroll naar top
Bekijk uw spam wanneer u doordeweeks niet binnen 1 dag reactie krijgt
Stel je vraag