Vacature: Winkelmedewerker

Heb je affiniteit met fotografie en/of verrekijkers, ben je sociaal ingesteld en klantvriendelijk? Voor onze fysieke winkel in Budel zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.

Vanuit jouw klantvriendelijkheid en de drive om klanten op een juiste manier te helpen, weet je van onze klanten ambassadeurs te maken en te binden. Je verkoopt bij ons namelijk niet alleen een product, maar ook een beleving én goede service. In de winkel adviseer of ondersteun je de klant bij zijn/haar wensen. Om klanten blijvend aan ons te binden, zorg je voor een nette en representatieve winkel waar de koffie altijd klaar staat en lever jij net dat beetje extra service waar Foto Rooijmans om bekend staat.

Er is geen dag hetzelfde in deze functie, simpelweg omdat je met mensen werkt. Onze klanten komen vanuit héél Nederland en België en stellen de meest uiteenlopende vragen in de winkel, maar ook via telefoon, e-mail en chat. Jij helpt hen met deze vragen of verwijst ze door naar de juiste collega. 

Voor jou is het vanzelfsprekend dat de klant altijd op nummer 1 staat! Je behandelt elke klant zoals je zelf ook graag behandeld zou willen worden, ook als dat andersom minder het geval is. Jij snapt dat je het visitekaartje van Foto Rooijmans bent, want jij spreekt onze klanten. 

Dit ben jij 

 • Je hebt relevante werkervaring, als bijvoorbeeld verkoopmedewerker of medewerker horeca 
 • Je kunt goed luisteren en weet hierdoor makkelijk klantvragen op te pikken (vooral die tussen de regels gesteld worden); 
 • Je spreekt en schrijft correct Nederlands, Engels is een pré; 
 • Je kunt flexibel meebewegen in lastige situaties; 
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden; 
 • Kernwaarden: stressbestendig, klantvriendelijk en oplossingsgericht. 

Dit zijn wij 
Foto Rooijmans in Budel is al 37 jaar het adres voor natuurliefhebbers en fotografen. Onze specialisatie zit in verrekijkers, spotting scopes én (natuur)fotografie. Daarnaast hebben wij een behoorlijk assortiment in lijsten en printen we foto’s/posters. Naast dit assortiment zijn wijzelf ook natuurliefhebbers en hobbyisten én kunnen klanten rekenen op een advies op maat en uitgebreide service, ook wanneer de aankoop is gedaan. Bij Foto Rooijmans staat de klant altijd op nummer 1 en besteden wij hier tijd aan.

Dit bieden wij

 • Een salaris passend bij de functie 
 • Een baan van 32 tot 38 uur 
 • Een hecht team dat ervoor gaat zorgen dat jij je gauw op je plek zult voelen, en waar nodig je hulp biedt in het wegwijs worden binnen ons bedrijf.

Ga jij deze uitdaging aan?

 1. Neem contact met ons op via de mail of telefoon en stuur je CV op
 2. Als wij net zo enthousiast zijn als jij, bellen wij je voor een kennismaking
 3. We gaan met elkaar in gesprek over de voorwaarden, plannen jouw eerste werkdag en het rooster 

Samenvatting vacature:

Locatie: Budel, 6021CD, Markt 10

Uren: 32 tot 38

Functie: Winkelmedewerker

Vaardigheden: Sociaal sterk, klantvriendelijk, flexibel en oplossingsgericht

Reageer op deze vacature:

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Scroll naar top
Bekijk uw spam wanneer u doordeweeks niet binnen 1 dag reactie krijgt
Stel je vraag