Verrekijker kopen?

Verrekijker kopen? Bij Foto Rooijmans heb je keuze uit meer dan 250 verrekijkers en de mogelijkheid om deze in een fysieke verrekijkerwinkel te vergelijken. Binnen dit assortiment zijn merken als Swarovski, Leica, Zeiss, Opticron, Bushnell, Meopta, Bynolyt, Kowa en Vortex stevig vertegenwoordigd. De medewerkers van Foto Rooijmans helpen graag bij het maken van de juiste keuze. Foto Rooijmans doet dit door advies op maat te geven. Dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met het budget, de behoefte en het doel waarvoor jij de verrekijker gaat gebruiken. Foto Rooijmans is pas tevreden wanneer zijn klanten ook tevreden zijn. Buiten het ruime assortiment in verrekijkers en het advies, biedt Foto Rooijmans ook de laagste prijs van Nederland en België, top aftersales en 35 jaar ervaring. Kom gerust langs om advies te krijgen of verrekijkers te vergelijken in onze winkel. 

Verrekijker kopen? Bij Foto Rooijmans heb  je keuze uit meer dan 250 verrekijkers en de mogelijkheid om deze in een fysieke verrekijkerwinkel te vergelijken en een advies op maat te krijgen.  Binnen dit assortiment zijn merken als Swarovski, Leica, Zeiss, Opticron, Bushnell, Meopta, Bynolyt, Kowa en Vortex stevig vertegenwoordigd. 

Verrekijkers zijn de meest gebruikte optische instrumenten om mee te observeren. Verrekijkers zijn compacter dan telescopen en geven meer stabiliteit dan monopod kijkers.  

Een telescoop of spotting scope, wordt veelal gebruikt voor observatie op lange afstand. Waar een verrekijker vaak niet meer vergroot dan 15x, beginnen veel telescopen pas op 20x vergroting.

Wil je zo weinig mogelijk gewicht mee en de kijker zo compact mogelijk houden? Monoculaire verrekijkers hebben één oculair en zijn hierdoor compact mee te nemen.

Natuurobservatie in het donker? Warmtebeeldcamera’s geven warmtebronnen aan, ook in het donker. Hierdoor kan je bijvoorbeeld wild-life waarnemen in slechte lichtomstandigheden.

Een nachtkijker zorgt er voor dat je in slechte lichtomstandigheden kunt kijken. Waarbij een warmtebeeld camera een warmtebron aangeeft, geeft een nachtkijker het totale plaatje weer. 

Swarovski EL verrekijker

Swarovski SLC 42 verrekijker

Recensie Swarovski NL pure

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een verrekijker?

Waarom een verrekijker in een fysieke verrekijkerwinkel kopen?

Wat zijn de verschillen tussen een top en sub-top verrekijker?

Hulp bij het kopen van een verrekijker

Het kopen van een verrekijker is vaak een proces waar veel tijd in gaat zitten én dit is begrijpelijk want een verrekijker wordt over het algemeen een duurzame aankoop. Om hier bij te helpen hebben wij een aantal punten omschreven waar aandacht aan besteed kan worden bij de aankoop van

Lees verder »

Wat is het verschil tussen een goedkope en dure verrekijker?

Wij krijgen van onze klanten regelmatig de vraag “Wat zijn de verschillen tussen een goedkope en dure verrekijker?”. Er zitten namelijk grote prijsverschillen in verrekijkers en telescopen, waardoor de consument gaat twijfelen of het nodig is om meer uit te geven aan een kijker. Uiteraard moet de consument zich persoonlijk

Lees verder »

Digiscopen met de Opticron mm3

Op zoek naar een compacte, maar toch goede telescoop om mee te digiscopen? De Opticron MM3 60GA 15-45x zoom biedt dan de mogelijke oplossing. De Opticron MM3 heeft een lengte van 29,5 cm en een gewicht van 899 gram wat de telescoop zeer compact maakt en ideaal om mee te

Lees verder »

Foto Rooijmans hanteert de laagste prijs van Nederland en België. Dit houdt in dat wij onze prijzen matchen met de erkende Nederlandse en Belgische aanbieders. laat het ons gerust weten wanneer je ergens een lagere prijs hebt gevonden.

Foto Rooijmans houdt rekening met jouw behoeftes en budget en geeft hierop een advies op maat. Hierdoor ga je niet meer uitgeven dan nodig is. Je kan daarnaast 200 verrekijkers vergelijken in onze fysieke winkel. 

Bij Foto Rooijmans kan je uitgebreid verrekijkers vergelijken en testen in onze fysieke winkel. Daarnaast zullen wij onze uiterste best doen om de klant goed te begeleiden tot de juiste aankoop.  

Foto Rooijmans bestaat al 35 jaar, hierdoor hebben wij veel kennis in huis en hebben wij goede banden opgebouwd binnen de verrekijkerwereld, waar onze klanten ook gebruik van mogen maken.

Foto Rooijmans staat ook voor jou klaar wanneer de aankoop is gedaan. Wij zullen altijd ons best doen om de klant tevreden te houden en te helpen wanneer dit nodig is.

De Swarovski NL pure is momenteel het vlaggenschip van Swarovski Optik. Deze verrekijker kenmerkt zich met een super rustig, scherp en helder beeld. 

De Zeiss Victory SF is de absolute top serie van de Zeiss verrekijkers. Deze verrekijker kenmerkt zich door een breed gezichtsveld en helder contrast.

De Leica Noctivid is de het top model onder de Leica verrekijkers. Deze verrekijker kenmerkt zich door een prachtige kleurdiepte. 

De Kowa BD II is een verrekijker met een leuke prijs-kwaliteitsverhouding en kenmerkt zich door het lichte gewicht en korte close-focus.

Wij krijgen dagelijks de vraag vanuit onze klanten; “Wat is er beter? Swarovski, Leica of Zeiss? En om eerlijk te zijn kunnen wij dit niet bepalen voor onze klanten. Waarom? Omdat dit vooral met smaak en voorkeur te maken heeft. Zeiss, Leica en Swarovski zijn alle drie top merken, wanneer het gaat om verrekijkers en telescopen en ligt de kwaliteit zeer dicht bij elkaar. Ondanks deze gelijkenissen, zijn er ook verschillende punten waarop de merken van elkaar verschillen. Om er achter te komen welk merk het beste bij jou past, raden wij het aan om langs te komen in onze fysieke verrekijker winkel en de merken rustig en goed met elkaar te vergelijken. 

Verrekijkers B-G
Verrekijkers H-K
Verrekijkers L-N
Verrekijkers S-Z
Scroll naar top
Bekijk uw spam wanneer u doordeweeks niet binnen 1 dag reactie krijgt
Stel je vraag