Waarom een verrekijker in een fysieke winkel kopen?

Waarom een verrekijker en telescoop in een fysieke winkel kopen?

Vaak is de aankoop van een verrekijker een duurzame aankoop, waar je meerdere jaren plezier van wilt hebben. Hierdoor is het belangrijk dat je volledig achter de keuze staat die je gaat maken en er ook zeker van bent dat dit de juiste is voor het geen waarvoor je de verrekijker wilt gebruiken. Wij bij Foto Rooijmans raden jou daarom aan om verschillende verrekijkers met elkaar te vergelijken in onze fysieke winkel, waardoor je de verschillen goed met elkaar kunt vergelijken en tot een juiste keuze komt, waar u geen spijt van gaat krijgen. Deze verschillen liggen in de kleur, scherpte, contrast en helderheid van het beeld, maar ook de handligging en het materiaalgebruik van de verrekijker. Deze verschillen worden per individu anders ervaren en daarom zijn de online testen niet de maatstaf voor iedere persoon. 

Een groot en breed assortiment

Bij Foto Rooijmans in Budel kan je uit een groot en breed assortiment verrekijkers en telescopen vergelijken. Foto Rooijmans heeft een assortiment van meer dan 250 verrekijkers en telescopen. Binnen dit assortiment heb je keuze uit verschillende vergrotingen, diameters en prijsklassen. Merken als Swarovski, Leica, Zeiss, Bushnell, Vortex, Opticron, Bynolyt, Kowa en Steiner zijn stevig vertegenwoordigd.  

37 jaar ervaring

Bij Foto Rooijmans in Budel kan je rekenen op een uitgebreid en deskundig advies. Foto Rooijmans bestaat al meer dan 37 jaar en heeft hierdoor veel kennis en ervaring weten te vergaren. Deze ervaring en kennis delen wij graag met onze klanten. Niet alleen in de service en advies tijdens de verkoop, maar ook in de service en het advies nadat de aankoop is gedaan. Door onze ervaring hebben we goed netwerk opgebouwd en weten we vaak tot een coulante oplossing te komen.

Advies op maat

Bij Foto Rooijmans in Budel nemen wij uitgebreid de tijd om onze klanten zo goed als mogelijk te helpen en begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Wij houden hierbij rekening met de behoeftes van onze klanten en proberen hierop in te spelen met een advies op maat. Dit doen wij door de kennis en ervaring die wij hebben.

Top service en aftersales

Bij Foto Rooijmans stopt de service niet wanneer je de aankoop heeft gedaan, ook na de aankoop staan wij altijd voor jou klaar. Dit houdt in dat wij ons volledig inzetten om uw vragen of problemen op een voor jou meest gunstige manier op te lossen. Wij zijn pas tevreden zodra de klant tevreden is.

De laagste prijs van Nederland en België

Bij Foto Rooijmans in Budel hanteren we de laagste prijs van Nederland en België voor verrekijkers en telescopen.  Deze wordt gebaseerd op basis van de grote Nederlandse internetwinkels. Hierdoor kan je rekenen op een uitgebreid advies, goede service en betaal je daarbij een prijs die in veel gevallen hetzelfde of lager ligt dan bij de online winkels voor verrekijkers en telescopen in Nederland en België. 

Scroll naar top
Bekijk uw spam wanneer u doordeweeks niet binnen 1 dag reactie krijgt
Stel je vraag