Verrekijker winkel

Verrekijker winkel? Bij Foto Rooijmans heb je keuze uit meer dan 250 verrekijkers en de mogelijkheid om deze in een fysieke verrekijker winkel te vergelijken. Binnen dit assortiment zijn merken als Swarovski, Leica, Zeiss, Opticron, Bushnell, Meopta, Bynolyt, Kowa en Vortex stevig vertegenwoordigd en zijn wij dé specialist in verrekijkers van de Benelux. De medewerkers van Foto Rooijmans helpen graag bij het maken van de juiste keuze door advies op maat te geven. Dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met het budget, de behoefte en het doel waarvoor jij de verrekijker gaat gebruiken. Foto Rooijmans is pas tevreden wanneer zijn klanten ook tevreden zijn. Buiten het ruime assortiment in verrekijkers en het advies, biedt Foto Rooijmans ook de laagste prijs van Nederland en België, top aftersales en 38 jaar ervaring. Kom gerust langs om advies te krijgen of verrekijkers te vergelijken in onze winkel. 

Verrekijker kopen? Bij Foto Rooijmans heb  je keuze uit meer dan 250 verrekijkers en de mogelijkheid om deze in een fysieke verrekijkerwinkel te vergelijken en een advies op maat te krijgen.  Binnen dit assortiment zijn merken als Swarovski, Leica, Zeiss, Opticron, Bushnell, Meopta, Bynolyt, Kowa en Vortex stevig vertegenwoordigd. 

Swarovski_NL_pure

Verrekijkers zijn de meest gebruikte optische instrumenten om mee te observeren. Verrekijkers zijn compacter dan telescopen en geven meer stabiliteit dan monopod kijkers.  

Een telescoop of spotting scope, wordt veelal gebruikt voor observatie op lange afstand. Waar een verrekijker vaak niet meer vergroot dan 15x, beginnen veel telescopen pas op 20x vergroting.

Een monoculaire verrekijker wordt gebruikt wanneer weinig gewicht en compactheid van belang is. Een monokijker heeft één oculair, waardoor er met één oog doorheen wordt gekeken. 

Natuurobservatie in het donker? Warmtebeeldcamera’s geven warmtebronnen aan, ook in het donker. Hierdoor kan een warmtebeeldkijker wild-life observeren bij weinig licht.

Een nachtkijker zorgt er voor dat je in slechte lichtomstandigheden kunt kijken. Waarbij een warmtebeeld camera een warmtebron aangeeft, geeft een nachtkijker het totale plaatje weer. 

Een verrekijker harnas zorgt voor meer comfort tijdens een lange wandeling, maar ook voor meer stabiliteit tijdens het observeren

Verrekijker riemen zijn belangrijk om extra comfort te geven. Een bredere band geeft vaak meer comfort

In een degelijke verrekijker tas kan je de verrekijker veilig opbergen en zorg je er voor dat de verrekijker langer mee gaat.

Met een verrekijker telefoonadapter kan je digiscopen en mooie foto’s maken op grote afstanden. 

Een verrekijker gaat langer mee wanneer de verrekijker goed wordt onderhouden met een schoonmaakset.

Swarovski EL verrekijker

Swarovski SLC 42 verrekijker

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een verrekijker?

Waarom een verrekijker in een verrekijker winkel kopen?

Wat zijn de verschillen tussen een top en sub-top verrekijker?

Wat is het verschil tussen een goedkope en dure verrekijker?

Wij krijgen van onze klanten regelmatig de vraag “Wat zijn de verschillen tussen een goedkope en dure verrekijker?”. Er zitten namelijk grote prijsverschillen in verrekijkers en telescopen, waardoor de consument gaat twijfelen of het nodig is om meer uit te geven aan een kijker. Uiteraard moet de consument zich persoonlijk

Lees verder »

Digiscopen met de Opticron mm3

Op zoek naar een compacte, maar toch goede telescoop om mee te digiscopen? De Opticron MM3 60GA 15-45x zoom biedt dan de mogelijke oplossing. De Opticron MM3 heeft een lengte van 29,5 cm en een gewicht van 899 gram wat de telescoop zeer compact maakt en ideaal om mee te

Lees verder »

Foto Rooijmans hanteert de laagste prijs van Nederland en België. Dit houdt in dat wij onze prijzen matchen met de erkende Nederlandse en Belgische aanbieders. laat het ons gerust weten wanneer je ergens een lagere prijs hebt gevonden.

Foto Rooijmans houdt rekening met jouw behoeftes en budget en geeft hierop een advies op maat. Hierdoor ga je niet meer uitgeven dan nodig is. Je kan daarnaast 200 verrekijkers vergelijken in onze fysieke verrekijker winkel. 

Bij Foto Rooijmans kan je uitgebreid verrekijkers vergelijken en testen in onze fysieke verrekijker winkel. Daarnaast zullen wij onze uiterste best doen om de klant goed te begeleiden tot de juiste aankoop.  

Foto Rooijmans bestaat al 37 jaar, hierdoor hebben wij veel kennis in huis en hebben wij goede banden opgebouwd binnen de verrekijkerwereld, waar onze klanten ook gebruik van mogen maken.

Foto Rooijmans staat ook voor jou klaar wanneer de aankoop is gedaan. Wij zullen altijd ons best doen om de klant tevreden te houden en te helpen wanneer dit nodig is.

De Swarovski NL pure is momenteel het vlaggenschip van Swarovski Optik. Deze verrekijker kenmerkt zich met een super rustig, scherp en helder beeld. 

De Zeiss Victory SF is de absolute top serie van de Zeiss verrekijkers. Deze verrekijker kenmerkt zich door een breed gezichtsveld en helder contrast.

De Leica Noctivid is de het top model onder de Leica verrekijkers. Deze verrekijker kenmerkt zich door een prachtige kleurdiepte. 

De Opticron Discovery 8×32 is een verrekijker met een leuke prijs-kwaliteitsverhouding en kenmerkt zich doordat deze zeer compact is voor een 32mm.

Wij krijgen dagelijks de vraag vanuit onze klanten; “Wat is een betere verrekijker? Swarovski, Leica of Zeiss? En om eerlijk te zijn kunnen wij dit niet bepalen voor onze klanten. Waarom? Omdat dit vooral met smaak en voorkeur te maken heeft. Zeiss, Leica en Swarovski zijn alle drie top merken binnen de verrekijker-wereld en ligt de kwaliteit van de verrekijkers en telescopen zeer dicht bij elkaar. Ondanks deze gelijkenissen, zijn er ook verschillende punten waarop de merken van elkaar verschillen. Om er achter te komen welk verrekijker-merk het beste bij jou past, raden wij het aan om langs te komen in onze fysieke verrekijker winkel en de merken rustig en goed met elkaar te vergelijken. 

Verrekijkers B-G
Verrekijkers H-K
Verrekijkers L-N
Verrekijkers S-Z
Scroll naar top
Bekijk uw spam wanneer u doordeweeks niet binnen 1 dag reactie krijgt
Stel je vraag