Prijsbeleid

De beste service en een scherpe prijs

Bij Foto Rooijmans heb je al meer dan 35 jaar keuze uit een groot assortiment en krijg je deskundig advies. Niet alleen de uitleg over een verrekijker, camera, lens, telescoop, etc. maar ook bijvoorbeeld als je tips wilt over een bepaald soort fotografie. Wij stellen de camera optimaal in, zodat jij het maximale uit jouw hobby kan halen! Uiteraard kan een scherpe prijs niet ontbreken en daarom hanteren wij bij verrekijkers en telescopen de laagste prijs van Nederland en België en matchen wij onze prijzen voor camera’s, objectieven, statieven, etc. met de grote Nederlandse en Belgische aanbieders (Kamera-Express en Cameranu). Niet alleen op het gebied van verrekijkers, telescopen, camera’s en lenzen, maar ook wanneer je een lijst wilt of gebruik wilt maken van onze fotoservice. Natuurlijk kan de laagste prijs daar niet bij ontbreken. Daarom hanteren wij de laagste prijs van de Nederlandse en Belgische aanbieders.

Bij Foto Rooijmans betaal je nooit te veel voor je aankoop.  Mocht je een product elders goedkoper tegenkomen, laat ons dit dan weten. Bel ons op +31(0)495 494890, mail ons via het contactformulier onder aan deze pagina of per mail via op fotorooijmans@hotmail.com of kom langs in onze fysieke winkel. Bij Foto Rooijmans maak je altijd de beste deal. 

Grijze Import

Soms worden online door niet-officiële dealers producten aangeboden die niet voor verkoop in de EU bestemd zijn. Deze producten staan ook wel bekend als ‘grijze import’ of ‘grijze goederen’. Deze grijze goederen worden vaak voor een prijs aangeboden, die beduidend lager is dan onze prijs, maar grijze goederen kunnen wel problemen met zich meebrengen, o.a. met de garantie en douane. Op de websites van een aantal fabrikanten kun je hierover meer informatie vinden. Zie bijvoorbeeld: 

Nikon beleid grijze goederen

Voorwaarden prijsbeleid:

  • Het product dient van officiële herkomst te zijn.
  • Concurrent dient een officiële Nederlandse of Belgische dealer te zijn.
  • Concurrent dient een fysieke winkel te hebben in Nederland.
  • De prijs moet controleerbaar zijn. De laatste prijscheck wordt gedaan door personeel van Foto Rooijmans.
  • Het artikel moet duidelijk geprijsd zijn.
  • Het artikel moet vanuit voorraad leverbaar zijn.
  • Niet geldig op occasions en outlet modellen.
  • Laagste prijs garantie is alleen geldig vóór aankoop van een product.
  • Speciale (tijdelijke) acties zijn uitgesloten.
  • Is niet geldig in combinatie met andere acties. 

Prijs aanvragen

Scroll naar top
Bekijk uw spam wanneer u doordeweeks niet binnen 1 dag reactie krijgt
Stel je vraag